är vad vi kallar avdelningen där vi samlar kompisars skivor som vi också säljer.
Svenska Popfabriken:
Viljan till POP
Traditionen med att ha egna studios startade tidigt i Klippan. Då gällde det fortfarande bandspelare med band och skicklighet i mixandet för att passa vinylen.
Idag är Svenska Popfabriken också digital och nu har det kommit med en samling med det bästa av det mesta som håller på i krokarna kring Klippan. Från suggestiva visor till hårdrock och gladpunk kan avnjutas.
Några av banden är That old man didn't walk FastFuel, Miss Paprika, Royal Stakeout och Kamelritt
Köp av oss!
Svenska Popfabrikens egna webb


Grapestompers
är sprugna ur Southern Kings. Bröderna Pär och Ulrik Jansson utgör tillsammans med Magnus Elmlund och Lars Thulin
Grapestompers. Amerikansk rootsy, honky tonk och rockabilly, framfört så brilljant och delikat att det inte går att värja sig. Partyhöjdare!
Köp av oss!
Grapestompers egna webb
Vackra ord om pågarna: här och här.
Foottapping Records - pojkarnas skivbolag

FastFuel
Oj, här går det undan! Har benämnts som "högenergisk rockmusik med punkattityd". Deras första CD innehåller 15 stycken låtar efter det receptet. Klippanband som har gett ut på klassiska etiketten Svenska Popfabriken.
Köp av oss!
FastFuels egna webb
Vackra ord om PainPleasureClub

Torsson
Inte mycket att tillägga här, tror vi. Legender som startade redan 1976. Beskrivare av svensk vardag och fest. Har som ett av få band fått en text publicerad på en ledaresida i en stor sydsvensk dagstidning. Delvis sina rötter i Klippan och Svenska Popfabriken. Bandet existerar (trots alla rykten) och kom senast med "Terese och Valdez" 2002. Har haft en ganska blygsam utgivning trots sin långa karriär. Men vi har det mesta av det.
Köp av oss!
Hemma hos Torsson (på nätet)


Kriminella Gitarrer

Legendariskt punkband som gav ut sveriges första (?) punksingel. Nu finns deras utgivningar + en massa annat samlat på en CD med namnet "Förbjudna ljud 1977-1979" Info fås på Krim Gits hemsida.
Stry var sångare i Krim Gits begynnelse och var med när singeln "Förbjudna ljud" kom 1977. Nu har han gjort en remake på CD-singel. Vi har den också.
Kriminella Ljud, köpes av oss!

Waterdog
Det sägs att man inte blir profet där man bor. För Waterdog har det inneburit ett tyskt skivbolag och att de härjat på de Lettlands spellistor! Glammig rock/pop av god kvalite.
Köp av oss!
Waterdogs officiella hemsida
Waterdog officiell fan-sajt